Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | Mit olvassunk?

2012. Július 09. 14:46, hétfő

Aromaterápia haladóknak

Aromaterápia haladóknak

Az aromaterápia az aromatikus ható-anyagokat tartalmazó gyógynövények és az ezekből készült illóolajok külső és belső alkalmazása az egészség megőrzésére és a betegségek gyógyítására.

Roberta Wilson:Aromaterápia haladóknak

Az aromaterápia ősidők óta ismert módszer, amely a növények természetes kivonataiból készített olajokkal és kencékkel szolgálja szépségünket és egészségünket. Ezt a könyvet szerzője úgy állította össze, hogy olvasói minden fontos ismerethez hozzájussanak, ami elengedhetetlen az aromaterápia helyes alkalmazásához. Az első részben az alapvető tudnivalókról és a hordozóolajokról esik szó. A második harminchat illóolajat ismertet részletesen. A könyv harmadik része a test, a lélek és az elme betegségeit mutatja be, és aromaterápiás recepteket ismertet. A negyedik rész összefoglalja és elmagyarázza a receptek felhasználására javasolt módszereket. Ez a mű teljes, könnyen érthető, kellemes olvasmány, és mindent tartalmaz a leggyakoribb betegségekkel, rendellenességekkel és szépségápolási kérdésekkel kapcsolatban.

A könyv ára: 2590 Ft.

Megvásárolható: Média Téka Celldömölk

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Január 26. 21:23, kedd | Mit olvassunk?

David Lagercrantz: Ami nem öl meg

Stieg Larsson hirtelen halála után úgy tűnt, hogy Lisbeth Salander életének további fonala láthatatlan marad. Ám a sors, vagy inkább a kiadó másképp vélekedett erről.

2012. Július 09. 14:38, hétfő | Mit olvassunk?

Napfényvitamin

Az egészség - ahogy mondani szokás - bármennyit megér.