Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Szeptember 26. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: mti

Árokba hajtott egy autó Vönöck közelében

Árokba hajtott egy autó Vönöck közelében

A sofőrt a celldömölki hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsból. A súlyosan sérült férfit a mentők Szombathelyre szállították.

Három méter mély árokba hajtott egy autó pénteken a Vas megyei Vönöck és Kemenesmagasi között, a jármű vezetőjét mentő vitte kórházba.

Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjetájékoztatása szerint az összeroncsolódott autóba beszorult sofőrt a celldömölki tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadították ki.

Eddig tisztázatlan okból tért le az útról egy Suzuki pénteken délután Vönöck és Kemenesmagasi között. Az autó először mederfalnak ütközött, onnan pedig bokros, fás részre csapódott. A súlyosan sérült sofőrt celldömölki hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítő-vágó segítségével, majd a mentőkkel együtt a hordágyra fektetett férfit felvitték a vízmederből az úttestre. A sérültet a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

A nyomok alapján a sofőr valamiért áttért a szemközti sávba, ahonnan még visszakormányozta járművét, ami feltehetőleg a hirtelen kormánymozdulattól ezután már irányíthatatlanul robogott le az útról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.