Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 29. 15:54, kedd | Belföld

Készülnek a megújuló tankönyvek a debreceni Alföldi Nyomdában

Készülnek a megújuló tankönyvek a debreceni Alföldi Nyomdában

Már úton az új tankönyvek.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára, Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere és Czunyiné Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára (b-j) nézik az új tankönyveket a debreceni Alföldi Nyomda Zrt.-ben 2014. július 29-én.

A nyomdából kikerülő tankönyvek órákon belül eljutnak a Könyvtárellátó (Kello) raktáraiba, a tankönyvek terjesztése pedig az előre tervezett határidőben megkezdődhet. A tartalmi, módszertani és technológiai szempontból is újnak számító megújuló tankönyveket 4,6 milliárd forintból, EU-s támogatás segítségével fejlesztették ki, első alkalommal pedig a szeptemberben induló tanévben kerülnek az iskolákba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.