Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Február 26. 11:20, csütörtök | Bulvár

Szabó Zsófi tündéri keresztszülő

Szabó Zsófi tündéri keresztszülő

Hajdú Dávidka éveken át belé volt szerelmes.

Szabó Zsófi egyszerre népszerű televíziós, színésznő és tündéri keresztszülő. A műsorvezető a munkája mellett rengeteg időt tölt együtt keresztfiával, Hajdú Dávidkával. A kisfiú a legváratlanabb kérésekkel fordul imádott keresztanyjához, akinek a kívánságok teljesítéséhez minden varázserejét latba kell vetnie, mint a Nickelodeon Tündéri keresztszüleinek.

Szabó Zsófi szinte az első pillanattól kezdve ott volt keresztfia mellett. „Dávidka két hetes volt, amikor megismerkedtem az édesanyjával, és nagyon örültem neki, amikor később engem kértek fel keresztanyának. Mélyen vallásos vagyok, ezért rendkívül sokat jelentett számomra, amikor Dávidkát a szentelt víz alá tartottam” – mesélte a gyönyörű műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy keresztfia éveken át belé volt szerelmes.

Dávidkával nagyon közeli viszonyban állunk, éveken át belém volt szerelmes, azt állította, engem vesz majd feleségül, és erről a tervéről semmilyen érv segítségével nem lehetett lebeszélni. Aztán az óvodában megismerkedett Sárával, és szomorú hangon közölte velem, hogy megcsalt vele, azóta csak második helyen állok a szerelmei között.” – emlékezett vissza Zsófi nevetve. A színésznő és keresztfia sok időt töltenek együtt, olykor a tévé előtt is, közös kedvencük a Nickelodeon Tündéri keresztszülők című rajzfilmsorozata, amelyből érdekes módon Zsófi tanul többet. Mi tagadás szüksége is van a jótanácsokra.

A keresztfiam sokszor a legmeglepőbb kérésekkel fordul hozzám, a legutóbb például arra kért, hogy szereljem meg a darabokra tört robotját. Néha úgy érzem magam, mintha a Tündéri keresztszülők egyik szereplője lennék, és sokszor vágyom olyan varázserőre, mint ami nekik van” – mesélte a műsorvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára