Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Május 28. 13:34, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Ajándék lakat miatt tudott besurranni a tolvaj

Ajándék lakat miatt tudott besurranni a tolvaj

Fél órán belül elfogták a siklósi rendőrök azt a besurranót, aki a gyanú szerint ellopott 2000 forintot és egy mobiltelefont egy házból. A férfi korábban csak egy kulccsal, maga adott ajándékba egy lakatot a sértettnek.

Egy férfi kért segítséget a rendőröktől vasárnap 21 órakor azért, mert a napközben valaki bement a házába, majd ellopta a mobiltelefonját és 2000 forintját. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy a házát egy lakattal zárta be, amit korábban az egyik falubelijétől kapott ajándékba. A rendőrök fél órán belül felkutatták a 43 éves helybeli férfit, akinek ruházatából előkerült az ellopott mobiltelefon, amelyet lefoglaltak. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és azt el elmondta, hogy amikor egy hónappal ezelőtt egy lakatot ajándékozott a sértettnek, csak az egyik kulcsot adta oda, a másikat megtartotta magának, így jutott észrevétlenül a házba.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Siklósi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.