Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 21. 23:27, hétfő | Helyi

Asztalitenisz Szuperliga győzelem másodszor

Asztalitenisz Szuperliga győzelem másodszor

CVSE-Sietelsky-Jufa Hotels - SKVydrany 6-2

Kedden délután került sor Celldömölk-Alsóságon a 2017/2018-as idény nemzetközi asztalitenisz Szuperliga utolsó mérkőzésére. A CVSE-SWIETELSKY-JUFA HOTELS csapata visszavágón fogadta a szlovák SK VYDRANY együttesét. Az első találkozó a szlovák együttes otthonában 5-5-re végződött. Ez reményt adott arra a hazaiaknak, hogy 2016. után ismét megnyerhetik a kupát. A mérkőzés előtt megtörtént a megjelentek köszöntése, közöttük volt Rudolf Sporrer az osztrák asztalitenisz szövetség alelnöke, ki egyben Liga szervezőbizottságának a tagja is. A csapatok bemutatása és a két ország himnuszának elhangzása után Lórántfy Tibor szakosztályvezető, Zsámboki Zoltán vezetőségi tag, valamint Obráz István edző köszöntötték Iván Csaba edzőt az 50. születésnapja alkalmából. Az ünnepélyes percek után kezdetét vette a mérkőzés. Először a hazaiak Fazekas-Kriston kettőse állt asztalhoz a Lelkes-Muskó páros ellen, Fazekasék jól játszva meg is nyerték az első szettet. Ezt követően azonban jobban játszottak a vendégek és végül 3-1-re nyerték a mérkőzést. Ezután Szita jó bizonyult jobbnak Lelkesnél és máris egyenlő volt az állás. Közben a másik asztalon Muskó már 2-2-ra vezetett Fazekas ellen. Már mindenki elkönyvelte a szlovák fiú győzelmét, de Fazekas nem. A mérkőzés új fordulatot vett és Fazekas nagy mérkőzésen végül 3-2-re nyert! A közönség nagy tapssal köszöntött Péter, amit meg is érdemelt. Talán ez volt a mérkőzés fordulópontja. A következő összecsapáson Novotna ugyan jobbnak bizonyult Kristonnál, de a 8. mérkőzés után, mivel 6-2-re állt az összecsapás, be is fejeződött visszavágó. Ezt követően az eredményhirdetéskor Rudolf Sporrer először a vendégeknek adta át az érmeket, majd a győztes csapat kapta meg azokat. A kupát először, mivel az osztrák vendég neki adta át először Baranyai Domokos, a csapat fiatal tartalékja vehette a kezébe. Majd kézről-kézre adták egymásnak a hazaiak. Így került másodszorra az asztalitenisz Szuperliga Celldömölkre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.