Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 17. 12:22, vasárnap | Kék hírek
Forrás: poilice.hu

Bedühödött, majd tombolt a fiatal nő a drogériában

Bedühödött, majd tombolt a fiatal nő a drogériában

Egy váci üzletben keveredett szóváltásba egy nő az üzletvezetővel, ami után dühében több berendezésben és termékben is kárt tett. Vádemelést javasolnak ellene.

A Váci Rendőrkapitányságon indult eljárás garázdaság vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy váci nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a 31 éves nő április 18-án délután ment be egy váci drogériába, ahol egy ideig vásárlási szándékot színlelt, majd szóváltásba keveredett az őt figyelő üzletvezetővel, akit ezek után bántalmazott. Az üzlet vezetője ezután, abból a célból, hogy a nőt az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig visszatartsa, bezárta az drogéria ajtaját. Ennek hatására a nő bedühödött, és előbb egy gyermekek részére kialakított bevásárlókocsival ütlegelte az ajtó üvegét, valamint az üzletvezetőt is megkísérelte újra bántalmazni, majd mérgében több terméket leborított a polcokról. Cselekményével összességében több mint kétszázezer forint kárt okozott.

A nőt a helyszínre érkező rendőrök a Váci Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az esettel összefüggésben.

A gyanúsított ellen indított nyomozást a váci rendőrök a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Váci Járási Ügyészség részére.

Címkék: drogéria, vác, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.