Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 09. 15:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Beismerte másságát az énekes

Beismerte másságát az énekes

Sokévnyi titkolózás után bevallotta Mika, amit igazából mindenki tudott: a férfiakhoz vonzódik.

Amikor öt éve üstökösként berobbant a popszakmába Mika, azonnal tudta mindenki, hogy nem egy átlagos ember. Sem tehetség, sem szexuális téren. Ez utóbbit most ő maga is megerősítette. Az egyik melegmagazinnak adott interjújában bevallotta, hogy a férfiak hozzák lázba. Új albumának dalait pedig a homoszexuális kapcsolatai ihlették.
A Madonnával is sokat dolgozó angol énekes igazából sokakat nem lepett meg a bejelentésével, hiszen eddig is több mint sejthető volt, hogy mi a helyzet vele kapcsolatban. Ő viszont valamiért nem beszélt erről ezidáig, annak ellenére, hogy mindig is nyíltan támogatta a meleg közösségét. Egy korábbi nyilatkozatában azért elismerte, hogy nemcsak a nők érdeklik, viszont nem akarta akkor semmilyen címkével illetni magát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.