Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Április 19. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Csepregi Évát másodszor is megműtötték

Csepregi Évát másodszor is megműtötték

Szeretne újból tűsarkúban fellépni. Csepregi Évának egy rossz mozdulattól sérült a bal térde, de egy ideig tűrte a fájdalmat, mert nem akart lemondani egy fellépést sem.

Nemrég az énekesnő orvosa azt javasolta, ne várjanak tovább.

- Az operációnál a két ponton való behatolás módszerét választotta, nem szabdalta szét a térdem. Szépen kiszedte a letört porcdarabot, és kitisztította azt a részt. Ez már a második műtét volt - meséli Csepregi Éva, aki pajzsmirigyproblémával is küzdött, de a választott diétától elmúlt a problémája.

- Az a fajta vagyok, aki az alternatív gyógymódokban és az orvosokban is hisz. Hiszek benne, hogy azok vagyunk, amit megeszünk, megiszunk. A reggelt egy jó nagy pohár természetes forrásvízzel kezdem, délelőtt egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret eszem, mangalicazsírral, sok paprikával, paradicsommal. A kávé az egyetlen szenvedélyem, az szent dolog.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.