Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Június 16. 14:18, szombat | Belföld
Forrás: police.hu - fotó: pixabay

Egy hétig fosztogatott, majd elaludt a betörés helyszínén

Egy hétig fosztogatott, majd elaludt a betörés helyszínén

A II. kerületi nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki többször is betört egy házba, majd onnan több mint félmillió forint értékben lopott.

A megalapozott gyanú szerint a 48 éves budapesti B. Elek bement június 5. és június 14. között Budapesten egy II. kerületi házba. A férfi betörte a teraszajtó üveges részét, majd átkutatta a lakást és több mint egy hét alatt minden mozdítható tárgyat, festményeket, kristálycsillárt, antik faliórát, de még a paplant és az ágyneműhuzatokat is ellopta az ingatlanból.

A tulajdonos nem lakott a házban, mert azt albérletbe akarta kiadni. A nő június 14-én délután a leendő albérlőkkel érkezett az ingatlanhoz, majd amikor bementek észrevették, hogy a lakást átkutatták és több tárgyat elloptak. Ezután felmentek az emeletre, ahol B. Elek a kanapén aludt. A tulajdonos rögtön értesítette a kerületi rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: betörő, budapest, elfogás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.