Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Február 22. 11:05, péntek | Kék hírek
Forrás: mti/fotók: police.hu

Egyszerre több helyszínen csaptak le a drogdílerekre a rendőrök

Egyszerre több helyszínen csaptak le a drogdílerekre a rendőrök

Több kilogramm drogot foglaltak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál – közölte a rendőrség pénteken honlapján.

A közlemény szerint a Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten végrehajtott szerda reggeli intézkedések során több embert előállítottak, több helyszínen kábítószergyanús anyagokat – elsődleges adatok szerint majdnem egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint és majdnem négy kilogramm marihuánát – találtak és foglaltak le a rendőrök.

Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használatos alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és a hozzá tartozó lőszereket is lefoglaltak.



A nyomozók bűnügyi őrizetbe vételük mellett négy embert - egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt - kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, további hat embert szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.