Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Június 14. 19:38, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ennyire egyszerű lenne álomtestre szert tenni?

Ennyire egyszerű lenne álomtestre szert tenni?

Hiszi a piszi....!

Nem hiába ő viselte 2013-ban a Victoria's Secret legeslegdrágább fehérneműjét a nagyszabású éves bemutatón. És nem hiába választotta meg őt 2014-ben a Maxim magazin a világ legszexibb nőjének. A 26 éves Candice Swanepoel tényleg gyönyörű, a teste pedig enyhén szólva is irigylésre méltó. Mi a titok?

Candice nem az a szégyenlős fajta, ha a teste mutogatásáról van szó. A modell szívesen fotózza magát a mindennapokban, és nem egyszer készített már 'belfie'-t, vagyis popsiszelfit. Miután hivatalosan is ő lett 2014 legszexibb nője, a modell a Vogue magazinnak mesélte el, hogyan is csinálja.

Saját bevallása szerint a kitörések azok, melyek mindig, minden heyzetben nagyon hasznosak. "Abszolút a kitörés a legjobb gyakorlat. Nemrég, amikor nyaralni voltam, úgy éreztem, alig tettem valamit a testemért. Viszont már 10 kitörés után sokkal jobban éreztem magam. Annyira jó érzés, amikor a gyakorlat végén érzem, hogy alaposan megdolgoztattam az izmaimat!" - lelkendezett a szőkeség a magazinnak. De nehogy valaki azt higgye, hogy 10 kitörés csodát tesz a testtel! Candice is edz éppen eleget emellett.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.