Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Augusztus 30. 11:53, kedd | Kék hírek

Fegyveresen és csoportosan raboltak

Fegyveresen és csoportosan raboltak

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya 01000-2158/2016. bü. számon nyomozást folytat fegyveresen, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. augusztus 29-én 15 óra 30 körül a képen látható Demecs Norbert és ez idáig ismeretlen három társa bementek Budapesten a XIV., Öv utca egyik épületének lakásába és az ott egyedül tartózkodó sértettet bántalmazták, és fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegetve értékei átadására kényszerítették, majd ismeretlen helyre távoztak.
Az elkövetők a rablás során számítástechnikai eszközöket, mobiltelefont és készpénzt tulajdonítottak el. A rablás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A férfiról fényképfelvétel áll a hatóság rendelkezésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.