Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. November 12. 13:54, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Fekete Péntek akció az Extreme Digitalnál

Fekete Péntek akció az Extreme Digitalnál

Az internetes értékesítési forma népszerűsítésére Magyarországon az Extreme Digital (edigital) alkalmazza először a tengerentúlon a téli bevásárlási szezon nyitányának tekintett Fekete Péntek (Black Friday) akciós értékesítési napot - jelentette be Várkonyi Balázs, az edigital ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Elmondta, hogy a Fekete Péntek akcióval elsősorban azokkal a vásárlókkal szeretnék megismertetni az internetes kereskedelmi formát, akik korábban még nem, vagy csak ritkán éltek ezzel a lehetőséggel. Arra hívják fel a figyelmet, hogy az interneten könnyebb, egyszerűbb, és kényelmesebb a karácsonyi vásárlást lebonyolítani - tette hozzá. Az ügyvezető igazgató rámutatott: a Fekete Péntek eredeti üzleti modelljének lényege, hogy az áruházak haszonkulcs nélkül, akár veszteséggel is igyekeznek minél több vevőt az áruházba csábítani. Ennek megfelelően az Extreme Digital is 20-30 százalékos, esetenként 70 százalékos árengedményt ad majd mintegy 300-350 árucikkre. Az idén november 21-én tartandó Fekete Péntek így Magyarországon is a karácsony főpróbája lehetne - tette hozzá. Az akciós napon mintegy 200 ezer internetes látogatóra és 10 ezer vásárlásra számítanak. A Fekete Péntek bevezetésével az edigital hagyományt kíván teremteni Magyarországon - jelezte Várkonyi Balázs.
Magyaroszágon az online értékesítési forma a kiskereskedelmi forgalom 2,5 százalékát adta 2013-ban - ismertette Várkonyi Balázs. Az arány a nyugati országokéhoz képest még viszonylag alacsony - Nagy-Britanniában például 10 százalék - de ezzel együtt is 2013 volt az áttörés éve Magyarországon, amikor az ágazat 40-50 százalékos forgalomnövekedést ért el. Az idén az internetes kiskereskedelmi értékesítések 20-40 százalékos növekedése várható Magyarországon Várkonyi Balázs szerint, ezzel az ágazat 3-4 százalékra növeli részesedését a teljes kiskereskedelmi forgalomban. Az Extreme Digital eredményéről az ügyvezető igazgató annyit közölt, hogy a vállalat már évek óta kétszámjegyű, a piaci átlag feletti növekedési ütemmel büszkélkedhet. Az idén internetes értékesítési forgalmukban 40 százalékos, üzleteik forgalmában 20 százalékos növekedésre számítanak. Az edigital Magyarország mellett a régió minden jelentősebb piacán jelen van. Az edigital jövőre a “megastore” koncepciót követve a műszaki termékek mellett más termékcsaládokkal is bővíti termékportfolióját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.