Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 07. 11:08, szerda | Helyi
Forrás: www.vasnepe.hu

Jól tanulnak, sportolnak

Jól tanulnak, sportolnak

Hagyományos módon, de nem a megszokott időpontban, hanem a nyárbúcsúztató rendezvényen adták át a Jó tanuló, jó sportoló elismeréseket Celldömölkön.

Négy intézmény tanulói kaptak jutalmakat a 2010/2011-es tanév során nyújtott teljesítményükért: a Celldömölki Városi Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat, az akkor még önálló Berzsenyi Dániel Gimnázium, a Celldömölki Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola, az Ádám Jenő Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, valamint a (nem önkormányzati fenntartású) Szent Benedek Általános Iskola tanulóinak teljesítményét díjazták.

Celldömölk Kiváló Tanulója, illetve Celldömölk Kiváló Sportolója címmel ötvanhat tanuló teljesítményét ismerték el, ők az Apáczai Könyvkiadó és az önkormányzat által felajánlott könyveket, a kiadó által készített okleveleket, valamint az önkormányzattól fagyijegyeket kaptak.


Huszonhat csapat - összesen 167 diák - örülhetett a Celldömölk Kiváló Tanulói Csapata, illetve Celldömölk Kiváló Sportolói Csapata címnek, ők az önkormányzattól serlegeket és fagyijegyeket, a kiadótól okleveleket kaptak. A felkészítő tanárok szintén könyveket és okleveleket vehettek át.


A díjakat Fehér László polgármester, Esztergályos Jenő, az Apáczai Kiadó igazgatója és Söptei Józsefné alpolgármester adták át az ünnepelteknek a megjelent szülők, hozzátartozók és érdeklődők előtt.


A díjátadó után koncerteket szervezett a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár, a rednezvényen helyi kötődésű zenekarok - a Csabigél, a Voler Mouche és a Flame együttesek - léptek fel.

Címkék: Celldömölk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése