Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Július 06. 06:00, hétfő | Külföld
Forrás: mti

Márciusra halasztották a hollywoodi színészcéh díjainak átadását

Márciusra halasztották a hollywoodi színészcéh díjainak átadását

Két hónappal elhalasztották, és 2021. március 14-re tűzték ki a hollywoodi színészcéh (SAG) díjátadó gáláját - osztotta meg értesülését a The Hollyood Reporter.

A színészcéh eredetileg január 24-én akarta megrendezni a díjátadót, de a koronavírus-járvány miatt a halasztás mellett döntöttek.

A dátum megváltoztatásával egyidejűleg a nevezési feltételek is módosultak, két hónappal meghosszabbították a pályázás időszakát. A SAG díjainak jelöltjeire január 11. és február 1. között lehet majd szavazni, a jelöltek listáját február 4-én hozzák nyilvánosságra. A győztesekről folyó szavazás február 10. és március 10. között zajlik majd. A legjobb filmes és televíziós alakításokat díjazó ceremóniát pedig március 14-én, vasárnap tartják meg.

Tavaly a Los Angeles-i Shine Auditóriumban rendezték meg a díjátadót. A győztesek között szerepeltek az Élősködők színészei, a Joker főszerepét alakító Joaquin Phoenix, és Renée Zellweger is a Judy címszerepéért.

Az amerikai filmakadémia már szintén elhalasztotta 93. díjátadó gáláját, és a brit filmakadémia is későbbi időpontot tűzött ki a járvány miatt. Az Oscar-díjakat április 25-én adják át, a BAFTA-díjakat pedig április 11-én.

Címkék: film, hollywood, színész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése