Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Július 09. 11:19, hétfő | Helyi

Megújul a Tesco celldömölki áruháza

Megújul a Tesco celldömölki áruháza

A Tesco celldömölki áruházát július közepétől építik át, melynek során a vásárlói és a dolgozói tér, valamint a kínálat is átalakul.

A Tesco celldömölki áruházát július közepétől építik át, melynek során a vásárlói és a dolgozói tér, valamint a kínálat is átalakul. A megújult celldömölki áruház augusztus közepén nyit újra, a munkálatok ideje alatt az áruházban dolgozókat a környékbeli Tesco üzletekben helyezik el.

Mindannyian változunk: a vásárlók, a szokások, és velük együtt a Tesco áruházak is. Az áruházlánc számára fontos, hogy ne csak kiváló minőségű termékeket kínáljon, de a bevásárlást kellemesebbé és hatékonyabbá tegye, kollégái számára pedig olyan munkakörnyezetet biztosítson, ahol szívesen dolgoznak. Az üzlet kiürítése 2018. július 17-én, az ideiglenes boltzárást követően kezdődik. Bár a celldömölki áruház az átépítés közben nem lesz nyitva, az érintett kollégák a környékbeli áruházakban kapnak munkát, valamint az újranyitásig számos tréningen és továbbképzésen vesznek majd részt. A celldömölki áruház augusztus 16-től megújult belső terekkel és a helyi vásárlók igényei szerint átalakított termékkínálattal várja majd a vásárlókat.

A Tesco – az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelem elkötelezettjeként – a celldömölki áruház kiürítésekor a már nem eladható, de tökéletesen fogyasztható minőségű pékáru, zöldség és gyümölcs mellett a közeli lejáratú szárazárut (például tészták, fűszerek, ételporok stb.) is a helyi rászorulóknak ajánlja fel a Magyar Élelmiszerbank helyi partnerszervezetén keresztül.

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco 20 éves hazai működése során a magyar gazdaság meghatározó szereplőjévé vált. A 2015-ben létrejött Tesco Európa segítségével erősebb lett a vállalat és egyszerűsödött működése. Ennek köszönhetően az áruházlánc hosszú távon tovább erősíti megszerzett pozícióját. Az egyik legnagyobb privát munkaadó az országban: közel 18 ezer munkatársának biztosít állást. 206 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. A Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásával, kényelmi formátumú üzleteivel és hipermarketeivel napról-napra közelebb viszi vásárlóihoz az elérhető árú és jó minőségű termékeket. Szállítóinak csaknem 80 százaléka – több mint 1100 vállalkozás – magyar. Az áruházlánc aktívan támogatja az egészséges táplálkozás előtérbe kerülését, az élelmiszerpazarlás elleni küzdelmet és a helyi közösségeket.

További információ:

www.tesco.hu

www.tescomagyarorszag.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.