Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Augusztus 18. 09:00, szombat | Helyi

Megújult a celldömölki TESCO

Megújult a celldömölki TESCO

A Celldömölki TESCO áruház valóban a 21. század áruházává vált. Tágas, világos terek, és mindamellett széles áruválaszték, a megszokott TESCO minőség várja a vásárlókat. A felújítás részleteiről megkérdeztük TESCO-t.

-Milyen megfontolásból döntött úgy a vállalat, hogy megújítja a Celldömölki üzletet? Egy viszonylag fiatal boltról beszélhetünk, külső szemlélőként nem indokolta semmi a felújítást.

-A celldömölki Tesco áruház 2009-ben nyitott meg, azóta viszont nem történt semmilyen felújítás. A vásárlói szokások és igények azonban folyamatosan változnak, és úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy az áruházat jobban a helyi igényekhez igazítsuk. A felújítás során a Tesco számára a vásárlói igények figyelembevétele volt a legfontosabb, ennek megfelelően alakítottuk át az áruház vásárlói terét, valamint kínálatát. Mindemellett felújítottuk a dolgozói tereket is.

-Az átépítés után miben változott meg az üzlet látványa és kínálata?

A csaknem egyhónapos átalakítási munkálatok során, a minőség-érték-kényelem hármasát szem előtt tartva, az áruház kínálatába a korábbinál több friss és helyi élelmiszer került, miközben a belső tér is teljes átalakításon esett át és új dizájnt kapott.
A celldömölki Tesco belső terét tovább szegmentáltuk, így alaprajz, bolti eligazodás és fizetési folyamat tekintetében is letisztultabb lett. Az átláthatóbb, barátságosabb és közvetlenebb vásárlói térben a kisebb, mindennapos, és a hétvégi, nagyobb bevásárlások is könnyedén elintézhetők. Mindemellett a kínálat is bővült: még több friss étel, még több lokális és magyar termék kapott helyet a palettán, természetesen a Tescótól megszokott szezonális ajánlatokkal kiegészülve.

-Az újranyitás után is a megszokott nyitva tartással és csapattal várják a vásárlókat?

Az újranyitást követően a régi kollégáink várják vissza a vásárlókat, de 8 újabb munkatárssal bővült a celldömölki Tesco csapata.
Az áruház augusztus 16-án, csütörtökön 8.00 órakor nyitja meg újra kapuit a vásárlók előtt, ezt követően hétköznap és szombaton nap 6 és 22 óra között, vasárnap pedig 7 és 18 óra között lesz nyitva.

-Ezután is megtalálják a vásárlók az eddigi úgymond külsős szolgáltatókat az épületen belül? (Húsbolt, Lottózó, Virágbolt)

-A lottózót, valamint a virágboltot továbbra is változatlan módon megtalálják vásárlóink az épületen belül, a húspult pedig visszakerül a Tesco saját üzemeltetésébe, így az egyéb termékekkel együtt tudják megvásárolni a húsárut is a vásárlók.

-Lesznek-e, és ha igen, akkor milyen kedvezményekkel, akciókkal várják a vásárlókat a nyitás hetében?

Igen, számos meglepetéssel várjuk a vásárlókat a megújult áruházban. Az első pár napban a gyerekeket kézműves foglalkozással, arcfestéssel, lufibohóccal szórakoztatjuk, valamint augusztus 16 és 19-e között termékkóstolókkal is készülünk. A nyitást követő első két hétben pedig minden vásárlást követően kedvezmény kuponnal kedveskedünk.

-Úgy tudjuk, hogy a Népjóléti Szolgálattal együttműködve, a helyi bölcsődét is lehet támogatni egy-egy vásárlással. Legyen szíves beavatni minket a részletekbe!

-A Tescónak fontos, hogy aktív részese és támogatója legyen a közösségnek, ezért például 2017 áprilisa óta celldömölki áruházunkból is jótékony célra ajánljuk fel a megmaradt zöldséget, gyümölcsöt, valamint pékárut.
Celldömölki áruházunk újranyitásának örömteli apropóján pedig az augusztus 16-án és 17-én regisztrált, 4000 Ft fölötti vásárlások értékének 10 százalékát, legalább 800 000 forintot a helyi Népjóléti Szolgálatnak adományozzuk, akik a Vasvári Pál utcai bölcsödét támogatják az összeggel.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.