Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Június 05. 09:52, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Nyolcvanmilliós drogfogás – elkaptak hat dílert is

Nyolcvanmilliós drogfogás – elkaptak hat dílert is

Hat kábítószer-kereskedőt fogtak el, az akció során mintegy 80 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodája kedden az MTI-vel.

A hajdú-bihari és budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ embereivel közösen fogták el a hat - három budapesti és három szigetszentmiklósi - férfit, aki országszerte kereskedett droggal.

A rendőrök a gyanúsítottak szigetszentmiklósi, budapesti és debreceni lakásán házkutatást tartottak, melynek során 6,4 kilogramm marihuánát, 5,4 kiló amfetamint, 600 gramm kokaint, 8000 extasy tablettát és egyéb kábítószergyanús anyagot, valamint a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak. Lefoglaltak még 20 millió forint készpénzt és 1 millió forint értékű valutát.

A hat gyanúsítottat előállították, bűnügyi őrizetbe vették. A Debreceni Járásbíróság június 3-án elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.