Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Szeptember 26. 10:37, szerda | Sport
Forrás: MTI

Osztrák hokiliga - Sportszerű szurkolást kérnek a fehérváriak

Osztrák hokiliga - Sportszerű szurkolást kérnek a fehérváriak

A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapat vezetői, edzői és játékosai arra kérik szurkolóikat, hogy a vasárnapi, Villach elleni hazai mérkőzésen az eddigiekhez hasonlóan sportszerűen és az ellenfél iránt tiszteletet tanúsítva buzdítsák kedvenceiket.

A szerdai közlemény azért született meg, mert a nyáron, nagy visszhangot kiváltva, az ellenfélhez igazolt az amerikai Derek Ryan, aki az elmúlt idényben még a Volán erőssége volt. A helyi közönség megszerette, s úgy írt alá a villachi gárdához, hogy közben érvényes szerződése volt a fehérváriaknál. Az ügyben a nemzetközi szövetség a magyar csapatnak adott igazat, az osztrák klubnak ezután meg kellett egyeznie a Volánnal a csatár kivásárlásáról.
Ryan új klubjában is remekel, hat forduló alatt szerzett 11 pontjával (4 gól, 7 gólpassz) az egész liga legjobbja.
Az elmúlt szezonban szurkolói rendbontás miatt egyszer már megbüntették a Fehérvárt, így ha ismét hasonló eset fordulna elő, nem úszná meg a januárban kiszabott 3000 eurós bírsággal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.