Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Március 21. 09:18, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Öt nemzet válogatott díjugratói a Mesterek Tornáján - ELŐZETES

Öt nemzet válogatott díjugratói a Mesterek Tornáján - ELŐZETES

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Mesterek Tornája nemzetközi díjugrató viadalt a kaposvári Pannon Lovas Akadémián, ahol öt nemzet 80 lovasa csaknem 150 lóval indul.

A háromnapos programban 21 versenyszám kapott helyet. A legjobbak között 25 ezer eurót osztanak szét.
A lovassport hagyományos hazai évadnyitójának számító rendezvény egyben a fedettpályás szezon utolsó erőpróbája is. A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint idén is népes mezőny várható, a magyar élvonal tagjain kívül szlovák, cseh, szerb és román lovasok is szerencsét próbálnak.
Az indulók számának köszönhetően reggel 9 órától estig egymást érik majd a versenyszámok. A felnőttek a megszokottak szerint küzdenek: a bronz kör, az ezüst kör és az arany kör indulóira pénteken az elődöntő, szombaton a középdöntő, vasárnap pedig a döntő vár. A finálé, amely egyben a Turi József emlékverseny, a tervek szerint vasárnap 15 órakor kezdődik majd.
A belépés ezúttal is ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a