Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Szeptember 03. 19:09, szombat | Helyi
Forrás: VMRFK - Szombathely

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Sárvár és Celldömölk környékéről 2011. szeptember 2.

A kora reggeli órákban az egyik sárvári üzem biztonsági szolgálatától bejelentették, hogy az üzem portáján a dolgozók kiléptetésénél a csomagátvizsgálások során egy meggyeskovácsi, egy acsádi, és egy vásárosmiskei lakosnál különféle helyben készült termékeket találtak, összesen 30.000 Ft értékben. Nevezett személyeket előállították és meghallgatták, lakóhelyükön házkutatás végeztek. Az ügyben a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Valamivel 9 óra előtt az Ölbő-Alsószeleste MÁV állomás forgalmi szolgálattevője bejelentette, hogy a 88-as főúton levő vasúti átjáróban levő sorompó csapórúdját ismeretlen tgk. letörte. Ismeretlen személy az általa vezetett tehergépkocsival közlekedett a 88-as főútvonalon Sárvár felől Vát irányába. Haladása során a 6. km szelvényben lévő közút vasút szintbeli kereszteződésénél a tilos jelzés ellenére a vasúti átjáróba hajtott, és letörte a vasúti átjárót biztosító fény és félsorompó -b- árbocán lévő csapórudat, majd a helyszínről eltávozott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Késő délelőtt egy sárvári lakos személyesen bejelentette, hogy lakóhelyén a társasházban a tulajdonát képező lakattal zárt pincerekeszbe ismeretlen elkövető ajtóleemelés módszerével behatolt. Onnan több horgászbotot, orsókat és egyéb különféle horgászfelszereléseket tulajdonított el 405.000 Ft értékben.

Egy vönöcki lakos telefonon tett bejelentést a Celdömölki Rendőrkapitánságra, hogy az éjszaka folyamán Celldömölkön, a Vasútállomás területén lévő kapcsoló kertből kábellopás történt. A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy az állomás területén a bekerített kapcsoló kertből a drótkerítést kivágva 4 db 8 méteres réz földelő kábelt tulajdonítottak el az éjszaka folyamán. A vezetékek elvágása a vasúti közlekedés biztonságát nem veszélyeztette. Lopási kár: 58.176 Ft, míg a rongálási kár: 200.000.- Ft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.