Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Május 16. 22:15, hétfő | Helyi
Forrás: VMRFK Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 14-én...

Rendőrkapitányság Celldömölk

Egy nemeskeresztúri lakos telefonon tett bejelentést, hogy Nemeskeresztúrnál, a 84-es főút vasúti átjárójában ismeretlen személygépkocsi letörte mindkét félsorompót, majd megállás nélkül továbbhajtott Sümeg irányába. A szemtanú szerint, egy piros színű, feltehetően osztrák rendszámú gépkocsi törte le a félsorompókat, majd megállás nélkül tovább hajtott.

Egy celldömölki lakos telefonon tett bejelentést, hogy Celldömölk, Hegyi utcában elvették a táskáját a benne lévő 42.752 Ft-tal. Megállapítást nyert, hogy a bejelentő a Hegyi utcában lévő buszváró padján ült, amikor két celldömölki nő beszélgetésbe elegyedett vele. Távozásuk után a kerékpárral közlekedő nő visszatekert a sértetthez és a padon lévő táskáját a benne lévő pénzével felkapta és elment vele. A pénzt kivette a táskából és az üres táskát a kb. 70 méterre lévő templom kerítésénél eldobta. Az eltulajdonított pénzből 4.000 Ft megkerült.

Rendőrkapitányság Sárvár

A késő esti órákban egy sárvári lakos telefonon bejelentette, hogy Sárváron, a Batthyány utcában közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy sárvári lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Sárvár belterületén a Batthyány utcában a körforgalom felől az Ady u. irányába. Haladása során a Batthyány u. 31. számú lakóház előtti útszakaszon felhajtott az úttest közepén lévő járdaszigetre, majd az azon lévő mindkét közúti jelzőtáblát kidöntötte, majd az úttest szélére húzódva megállt. A baleset következtében személyi sérülés nem törtét. A gépkocsivezető részéről ittasság gyanúja merült fel.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.