Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Május 27. 17:58, péntek | Helyi
Forrás: VMRFK - Szombathely

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

Rendőrségi hírek Celldömölk és Sárvár környékéről

2011. május 25-26-án...

Rendőrkapitányság Celldömölk, 2011. május 26.

Ismeretlen elkövető a bejárati ajtó befeszítésének módszerével jutott be az egyik kemenespálfai lakásba. Az elsődleges adatok alapján megállapítható, hogy az ismeretlen személy onnan arany ékszereket, navigációs rendszert és bankkártyát tulajdonított el. A lopással okozott kár kb. 120.000 Ft, míg a rongálási kár kb. 10.000 Ft-ra tehető. Az ügyben a Celldömölki Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.

Egy celldömölki lakos gépkocsijával közlekedett Jánosháza felől Celldömölk irányába, mikor haladása során a bobai kereszteződés után kb. 200 méterre egy vaddisznó ugrott a járműve elé. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen kimúlt.

Rendőrkapitányság Sárvár, 2011. május 25.

A reggeli órákban Csénye belterületén történt közlekedési baleset. Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett a Deák utcában a Vasút utca irányába. Haladása során az egyenrangú útkereszteződéshez érve ütközött egy szintén helyi lakos által vezetett Opel típusú gépjárművel. Az ütközés során személyi sérülés nem történt, az ügyben szabálysértési eljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Késő este egy szelestei lakos Renault típusú személygépkocsival közlekedett a 86-os főútvonalon Hegyfalu felől Pósfa irányába. Haladása során az egyik kanyarból kiérve eddig ismeretlen okból kifolyólag áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a Pósfa felől Hegyfalu irányába haladó szombathelyi lakos által vezetett Audi típusú személyautóval. A baleset során a Renault vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, míg az Audi vezetőjének, és annak utasának 8 napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek. A rendőrség a baleset bekövetkeztének körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja. Azügyben szabálysértési eljárás indult.

Összeállította: SziSzi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.