Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 01. 00:14, csütörtök | Helyi
Forrás: InfóCelldömölk

Tanévnyitó a Celldömölki Városi Általános Iskolában

Tanévnyitó a Celldömölki Városi Általános Iskolában

Tanévnyitó az általános iskolásoknak, különlegesen ünnepélyes keretek között 2011. augusztus 31-én, 17.30 órakor Celldömölkön!

A 2011/12-es tanítási év nyitányaként vidám gyereksereg vette birtokba a Celldömölki Városi Általános Iskola előtti Széchenyi utcát.

A szünidő utolsó napján tartotta évnyitóját a Celldömölki Városi Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat. Az ünneplő ruhába öltözött tanulók és szüleik, a pedagógusok és valamennyi érdeklődő tanúja lehetett az ünnepélyes tanévnyitó és a  felújított iskola átadásának. Az iskola avatásán Danka Adél igazgató, Fehér László, Celldömölk város polgármestere és  Kiss Péter, országgyűlési képviselő, Celldömölk város díszpolgára is köszöntötte az egybegyűlteket és ajánlotta a nebulóknak az új tanévben az új épületet.

A kívül-belül megújult épületben a régi dolgok mellett számos újdonság várja a tanévet elkezdő gyerekeket. Gyönyörű épületben, vadonatúj belsővel rendelkező osztályok, tágas aulák, korszerű bútorok. Mindezek teszik majd kellemesebbé a diákok és tanáraik életét a 2011/12-es tanévben. Új év, új kihívások. Sok sikert kívánunk kedves diákok.

Néhány kép az új épületekről és a tanévnyitóról!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: