Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Augusztus 29. 23:36, hétfő | Helyi

Tiszthelyettesek erősítik a rendőri állományt

Tiszthelyettesek erősítik a rendőri állományt

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőjének döntése alapján 2011. augusztus 1-jei hatállyal a I. évfolyamot elvégzett, illetőleg keresztévfolyamos rendészeti szakközépiskolai tanulók próbaidős hivatásos állományba kerülhetnek. A

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője döntésének megfelelően 8 fő a Szombathelyi, 2 fő a Sárvári, 2 fő a Celldömölki, valamint további 3 fő a Kőszegi Rendőrkapitányság állományába került kinevezésre. A tanulók képzett rendőrök felügyelete mellett hajtják végre a gyakorlatot, önálló intézkedésre nem jogosultak. A tanulókkal foglalkozó rendőrök munkájának sokrétűségére tekintettel, kiválasztásukkor figyelembe vételre került az egyén adott szolgálati ágban előzetesen eltöltött szakmai gyakorlata, empátiás készsége, felelősségteljes magatartása, megfelelő szintű kommunikációja.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.