Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Február 05. 21:46, péntek | Belföld

Vagyonvédelmi vetélkedő Vas megyében

Vagyonvédelmi vetélkedő Vas megyében

A „Házhoz megyünk!” elnevezéssel meghirdetett országos vagyonvédelmi program keretében meghirdetendő vetélkedőre, három főből álló csapatok jelentkezését várják!

A „Házhoz megyünk!” elnevezéssel meghirdetett országos vagyonvédelmi program további népszerűsítése, valamint a program keretében meghirdetendő vetélkedőre történő felhívás és a verseny részleteinek ismertetése volt a célja a szombathelyi IX. Számú Szakmai Egység Idősek Klubjában tartott rendezvénynek.
A megelőző-vagyonvédelmi vetélkedőre településenként három főből álló – szülő, nagyszülő, általános iskola felső tagozatos gyerek összetételű – csapatok jelentkezhetnek. A Szombathelyen, Sárváron és Kőszegen tartandó helyi fordulóra 2016 márciusában és áprilisában kerül sor. A megmérettetésen legjobb eredményt elért csapat képviselheti majd Vas megyét az országos döntőn.
A vetélkedőre történő felkészüléshez szükséges segédleteket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai a nevezők rendelkezésére bocsátják és igény szerint személyes konzultációt is biztosítanak az eredményes szereplés érdekében.
Jelentkezni 2016. március 1-jéig a bunmeg.vasmrfk@vas.police.hu e-mail címen és a 06/94/521-065-ös telefonszámon lehet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.