Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Október 21. 12:27, péntek | Helyi

Váratlan, ám magabiztos hazai győzelem

Váratlan, ám magabiztos hazai győzelem

CVSE Swietelsky IV. – Soproni TURRIS SE II. 12:6

Az asztalitenisz CSB NB III, Nyugat-Dunántúli csoportjában, a tavalyi bajnokságban még az Extra Ligában játszott a vendégek első csapata. Most második gárdájuk látogatott el Alsóságra, hogy a bajnoki pontokért játszanak. A mérkőzés előtti esélylatolgatáskor Obráz István szakvezető szoros mérkőzésen, a vendégeknek adott nagyobb esélyt. A párosok után ott voltak a csapatok, ahol elkezdték: mindegyik egy-egy mérkőzést nyert. Az egyéni meccsek első körének végére sem változott semmi:két-két győzelmet szerzett mindkét együttes. A fordulópont a második körben volt, ekkor a hazaiak a három győzelem mellett, csak egy vereséget szenvedtek el. Ez aztán megismétlődött a harmadik és negyedik körben is. Így alakult ki aztán a magabiztos győzelem. A találkozó legjobbja vendégek játékosa dr. Fehér Ákos volt, aki mindaz öt mérkőzését végén, győztesen fejezte be. A hazaiak egyenletes teljesítményt nyújtva, megérdemelten nyerték a két bajnoki pontot.
A képgalériában látható eredményközlő lapon láthatók a részletes eredmények.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.