Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 22. 14:52, szerda | Helyi

Váratlan pontszerzés az asztalitenisz NB I-ben

Váratlan pontszerzés az asztalitenisz NB I-ben

CVSE-Swietelsky II – Dunavárosi Főiskola DSE 9:9

Az előzetes esélylatolgatásnál, Obráz István, a szakosztály „mindenese” azt mondta, hogy a vendégek a mérkőzés esélyesei. Ahogy fogalmazott, már egy döntetlen is meglepetés lenne. A csapat azonban, amelyik már eddig is jóval a vártak felett teljesített, ezen a mérkőzésen is kitett magáért. A jó eredmény kialakítása már a párosoknál elkezdődött, ugyanis a Both-testvérpár, Levente és Olivér 3:1-re legyőzte az ellenfelét. Sajnos, ez az Iván Csaba-Baranyai Domokos kettősnek nem sikerült. Ott tartottak a csapatok, ahol kezdtek, vagyis még döntetlen volt az eredmény. Aztán az első egyéni kör négy mérkőzéséből háromban a vendégek játékosa bizonyult jobbnak. Ezzel az előzetes esélyt kezdték bizonyítani. A második kört aztán már döntetlenre hozták a hazaiak, így 4:6 volt az eredmény. A harmadik körben bravúros győzelmekkel 3:1-re jobbnak bizonyultak a vendéglátók, így döntetlenre, 7:7-re alakították a mérkőzés állását. A negyedik kört két nagyszerű győzelemmel kezdték a celliek és már ők vezettek 9:7-re. Következett az utolsó két mérkőzés, amelyeket a vendégek nyertek és így kialakult a 9:9-es végeredmény.

A részletes eredmények a képgalériában, a mérkőzéslapon megnézhetők.

Szöveg és fotók: IS

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak