Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Március 19. 15:40, péntek | PR

A Jánosik Kft. takarítja Magyar Nemzeti Múzeumot

A Jánosik Kft. takarítja Magyar Nemzeti Múzeumot

A Jánosik és Társai Kft. nyerte meg a Magyar Nemzeti Múzeum takarítására kiírt közbeszerzési eljárást 2+1 évre.

A cégnek 8 helyszínen csaknem 47,5 ezer négyzetméter takarításáról és tisztán tartásáról kell gondoskodnia - tájékoztatott Jánosik Lajos a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

Magyarország első országos múzeumának, a Pollack Mihály által tervezett műemléki épületében lévő míves kőburkolatok és díszes építészeti elemek takarítása speciális odafigyelést igényel. Kizárólag a múzeum által validált, környezetbarát, a műtárgyvédelmi szempontoknak megfelelő szereket, eszközöket használhat a mindennapi munka során a cég, olyanokat, amelyek óvják és védik a magyar történelem kiemelkedően fontos tárgyi emlékeit, a műtárgyak állagát. A munkavégzés során együttműködnek a muzeológusokkal és a műtárgyvédelmi szakemberekkel. A Jánosik és Társai Kft. munkatársainak feladata lesz, egyebek mellett, a speciális, magas színvonalú fertőtlenítés, például a kilincsek és a pultok takarítása is, ami a koronavírus járvány miatt kiemelt figyelmet kap. A cég 20 munkatársa dolgozik nap, mint nap ezért, hogy a látogatókat mindig tiszta környezet fogadja majd.
A Jánosik és Társai Kft. számos kiemelkedő referenciával rendelkezik már. A cég munkatársai takarítanak többi közt irodaépületetekben, kórházakban, gyárakban, bevásárlóközpontokban. A több lábon álló cég évek óta 15 milliárdot meghaladó bevételéből a takarítási üzletág 50 százalékban részesül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat