Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Január 27. 13:48, péntek | Belföld
Forrás: Katasztrófavédelem

A lángokból mentettek ki két kutyát a tűzoltók

A lángokból mentettek ki két kutyát a tűzoltók

A hódmezővásárhelyi ház teljes terjedelmében lángolt és a tűz a melléképületekre is átterjedt. Két nagytestű kutya rekedt a házban, ijedtükben elbújtak.

A tűzoltók több vízsugárral, minden irányból oltották a lángokat. A munkálatok közben a tulajdonos elmondta, hogy két nagytestű kutyája a házban rekedt. A tűzoltók légzőkészülékben, azonnal az állatok keresésére indultak, de a füstben először nem találták őket. A kutyák elbújtak félelmükben, és a nevük hallatán sem jöttek elő. A második keresés már sikeres volt, az egyik szobában megtalálták őket, de a riadt állatok nem akartak mozdulni. Végül a sokadik próbálkozás után a kutyákat a tűzoltók épségben mentették ki az épületből. Oltás közben összesen hét gázpalackot vittek ki, mielőtt azok felrobbantak volna. A tűzben senki sem sérült meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk