Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Január 15. 21:02, kedd | Helyi
Forrás: agrarkamara.hu

Agrárkamarai küldöttválasztás Celldömölkön is!

Agrárkamarai küldöttválasztás Celldömölkön is!

Celldömölkön az AGRÁRKAMARAI küldöttekre és tisztségviselőkre 2013. február 8-án szavazhatnak a regisztrált leendő kamarai tagok.

A 2013-as év fordulópontot hoz a magyar vidék életében: minden eddiginél szélesebb bázison megalakul a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara, a hazai agrárium korszerű, új köztestülete. Az új szervezet kiterjed a teljes élelmiszer-előállítási láncra, azaz alanyi jogon tagja lesz a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, az agráripar és a vidékfejlesztés minden piaci szereplője.

Közel 200 ezer leendő tag jelentkezett be érvényesen a törvény által előírt határidőig az új kamarába, és szerzett ezáltal jogot a részvételre a 2013. február 1-21. közötti kamarai választásokon, ahol az "egy tag-egy szavazat" elve alapján voksolhatnak a kamarai küldöttekre.

Közös ügyünk, hogy a magyar vidék éljen a megkapott lehetőséggel, és az új Nemzeti Agrárkamara az ágazat erős érdekvédője, valódi támogatója legyen. Az új köztestület munkája akkor lesz eredményes, ha azt szakmailag rátermett, elkötelezett és felelősen gondolkodó szakemberek vezetik.

EZÉRT FONTOS, HOGY MINDEN REGISZTRÁLT TAG AKTÍVAN VEGYEN RÉSZT AZ ÚJ KAMARA JÖVŐJÉNEK ALAKÍTÁSÁBAN, ÉS ÉLJEN SZAVAZATI JOGÁVAL!

Celldömölkön február 8-án szavazhatnak majd a küldöttekre.

Vas megyében február 1-je és 15-e között rendezik meg a választásokat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt