Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Szeptember 01. 11:32, szombat | Külföld
Forrás: MTI

Azeri kiadatás - Örmény hackerek megtámadták az azeri elnök honlapját

Azeri kiadatás - Örmény hackerek megtámadták az azeri elnök honlapját

Örmény számítógépes kalózok támadták meg az azerbajdzsáni államfő honlapját, és felrakták rá annak az örmény katonának a fényképét, akit azeri katonatársa 2004-ben Budapesten baltával lemészárolt.

Örmény számítógépes kalózok támadták meg az azerbajdzsáni államfő honlapját, és felrakták rá annak az örmény katonának a fényképét, akit azeri katonatársa 2004-ben Budapesten baltával lemészárolt - jelentette szombaton az armenpress örmény hírügynökség internetes oldala.

Samvel Martiroszjan információbiztonsági szakértő szerint a hackerek nem léptek be a website belső adatbázisába, csak a felirattal ellátott fényképet csatolták az oldalhoz. A támadás oka szerinte az volt, hogy az örmény tiszttársát kegyetlenül lemészárló Ramil Safarovot az azeri hatóságok szabadon bocsátották.
A Magyarországon életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt katonatisztet pénteken átadták az azeri hatóságoknak, s Bakuba érkezése után Ilham Aliyev államfő rögtön kegyelemben részesítette és kiszabadult.

http://armenpress.am/eng/news/691881/armenian-hackers-attacked-presidnetaz.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.