Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Július 30. 16:58, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Baleset miatt teljes útzár van az M7-es főváros felé vezető oldalán Balatonszárszónál - órákig tart a műszaki mentés

Baleset miatt teljes útzár van az M7-es főváros felé vezető oldalán Balatonszárszónál - órákig tart a műszaki mentés

Egy fát szállító román kamion balesete miatt teljes útzár van az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán Balatonszárszó és Balatonőszöd között; a műszaki mentés órákat vesz igénybe, a járműveket a 7-es útra terelik - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Méhes Dóra tájékoztatása szerint a 16 óra körül történt balesetnek nincs sérültje, de az oldalára borult jármű szinte az egész pályatestet elfoglalja. A fűrészelt faáru leszóródott az útra.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat Balatonőszödnél leterelik az autópályáról, és Balatonszárszónál lehet rá visszatérni.
Mivel a felborult jármű vezetőfülkéje a két pályatestet elválasztó szalagkorlátra dőlt, ezért az adott pályaszakaszon a Nagykanizsa irányába haladók nem használhatják a belső sávot, csak a külső és a leállósávon tudnak haladni.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során