Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 21. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: infovárosok

Bangó Margit házavatójával indul Emilióék új reality-je

Bangó Margit házavatójával indul Emilióék új reality-je

Szenvedély, olaszos temperamentum, családi élet a zárt ajtók mögött, kulisszatitkok a backstage-ből, sokszor viharos viták, nagy kibékülések és rengeteg nevetés.

Január 29-én startol a Sláger TV-n a Drága családom, az Emilio Família.A saját gyártású reality-t hétköznap esténként követhetik nyomon a nézők. A zenés reality állandó főszereplője lesz a Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit is.

Az eddigi műsorstruktúrához képest igazi újdonsággal jelentkezik január 29-től a Sláger TV. A csatorna napi reality sorozatában a népszerű zenész família, Emilióék életébe nyerhetünk betekintést. A műsor készítői igazán őszinte, és sokszor hangos vitáktól sem mentes szórakozást ígérnek. Estéről estére követhetjük majd a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzésektől vagy a fellépésektől kezdődően, a backstage-ek kulisszatitkain át, egészen az otthon, zárt ajtók mögött zajló családi sztorikig.

A premier epizód rögtön egy nagy durranással indul, Bangó Margit házavatójának lehetünk VIP vendégei. Az énesnő új otthonába most először engedte be a kamerákat.

„El sem tudom mondani, mennyire várom már az első részt, és remélem, ezzel a nézők is így vannak” – kezdte Tina, Bangó Margit unokája. „Ami biztos, hogy a zene központi téma lesz, hiszen erről szól az életünk. Akik követik majd a műsort, beleláthatnak számos kulisszatitokba is, forgatunk backstage-ben, és olyan is lesz, amikor a mamit kísérjük el koncertezni. De lesznek például vidéki utazások és külföldi kalandok is. Igazi olaszos család vagyunk, lehet sokszor hangosak, de a vitákhoz hozzátartoznak a nagy kibékülések is. Ilyenek vagyunk, és ezt őszintén meg is mutatjuk” – tette hozzá Tina, aki azt is elmondta, hogy a premier epizód Bangó Margit házavatójával indul, óriási bulival, meglepő ajándékokkal, és sztárfellépőkkel.

„Szeretnénk egy kicsit kiragadni a nézőket a hétköznapokból. Nevetésben, izgalmakban, remek zenékben és persze jó kajákban nem lesz hiány” – vette át szót Emilio. „Barátok és zenésztársak is felbukkannak majd. Egyészen biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan adások, amelyekkel bizonyos nézőknél kiverjük majd a biztosítékot, de ezt vállaljuk” – tette hozzá Emilio, aki szintén nemrégiben költözött be családjával új otthonukba.

A műsor főcímdalát Bangó Margit és Emilio közösen éneklik, a felvétel egyes részleteit a műsorban is viszontláthatják a nézők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára