Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 04. 14:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Borzasztó tudattal kellett együtt élnie Gesztesi Károlynak

Borzasztó tudattal kellett együtt élnie Gesztesi Károlynak

Gesztesi Károly maga is mély megdöbbenéssel mesélte el történetét: amikor az orvosok tüdőrákot diagnosztizáltak nála, s ezáltal több hétig élt abban a tudatban, hogy súlyos beteg.

A színész a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén azonban mindenkit megnyugtatott: az egész csak vaklárma volt.

Öt éve történt az eset, de Gesztesi Károly emlékeiben ma is tisztán él, amikor az orvosok azt mondták, lehet, hogy tüdőrákja van. A színész tüdőgyulladás gyanújával fordult szakemberekhez, akik azonban a tüdején keletkezett foltot a súlyos betegséggel azonosították.

- Nem én hittem, hogy tüdőrákom van, hanem a tüdőgyógyászok mondták. Nem napokig, hetekig így éltem, borzalmas érzés volt. Mikor megcsinálták a röntgent, a doktor úr kendőzetlenül azt mondta: "ez rák, vagy nem rák, nem tudom, jöjjön vissza holnap után". Egy fiatal srác volt, nem is jegyeztem meg a nevét... - kezdte a történetet Gesztesi Károly, aki elárulta: végül a tüdőtükrözés állította fel a pontos diagnózist.

-"Itt nincs semmi csúnyaság" - Ez jó mondat volt, ezt mondták, erre emlékszem - mosolygott a Jóban Rosszban sztárja, aki egyébként ahogy mondta, épp az elmúlt időszakban volt nagy "renováláson".

Gesztesinek nemrég a szemével voltak problémái, bal retinája ugyanis majdnem leszakadt. Legutóbb pedig fogorvosát kellett felkeresnie.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára