Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Június 20. 15:05, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros

Brazil fociünnep a SportKlub műsorán

Brazil fociünnep a SportKlub műsorán

Több órás élő show-val szórakoztat a sportcsatorna.

Napi több órás élő vb show-val jelentkezik a SportKlub. A „VB láz a beachen” műsorfolyamban a brazil fociünnepé a főszerep, a programot az élet alakítja, hiszen a helyszínen szurkolók is beleszólhatnak az adásmenetbe. A csatorna képernyősei a Kopaszi gátról köszöntik a nézőket minden mérkőzés előtt és után, komoly szakmai elemzések helyett azok a témák kerülnek terítékre, amelyek a vb követőit a leginkább érdeklik. Vidámság, brazil hangulat, csajok és pasik, sztárvendégek, tippek és sok beszólás – mindez a SportKlubon.

„Egy hónapra szinte a teljes stáb kitelepül a Kopaszi gátra, hogy délután öttől egészen a hajnali órákig izgalmas műsort szolgáltassunk a világbajnokság nézőinek. Célunk, hogy a monstre háttérmagazin elsősorban a szórakozásról, a buliról szóljon és olyan színes legyen, mint maga a brazil vb-torna. Komoly technikai és szakmai kihívás egy ilyen több órás bejelentkezés, de remélem a csatorna ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a focirajongók számára még szórakoztatóbb legyen a világbajnokság” – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

A húsz játéknap alatt Marenec Fruzsi, Molnár Andi, Kovács Kokó István, Léderer Ákos, Világi Péter, Pónácz András, Forró Bence, Sebők Vilmos, Horti Gábor és vendégeik várják a nézőket. Női és férfi szemmel is követik a meccseket a csatorna képernyősei, Horti Gábornak és Léderer Ákosnak, a Beszólás két műsorvezetőjének élőben is megmondhatják a magukét a szurkolók, a Forró-Sebők páros pedig a tippelőknek ad hasznos tanácsokat. Természetesen nem maradhat el a Híradó sem, amelyben a nézők szembesülhetnek a legfontosabb történésekkel. A vb alatt a SportKlub folytatja dokumentumfilm sorozatát is, a „National Icons – Vb hősök” naponta jelentkezik.

VB láz a beachen – a SportKlub műsorán.

Címkék: Vb- 2014

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.