Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. Október 20. 12:25, csütörtök | Helyi
Forrás: www.nyugat.hu

Celldömölki siker a frankfurti könyvvásáron

Celldömölki siker a frankfurti könyvvásáron

A celldömölki Apáczai Kiadó kapta idén a Legjobb Európai Tankönyv Díj Elismerő Oklevelét a világ legrangosabb könyvkiállításán.

Az idei Frankfurti Könyvvásáron 18 európai ország 41 tankönyve pályázott az elismerésért, közülük egyedüli magyarként az Apáczai Kiadó Az én matematikám 2. évfolyamos tankönyve érdemelte ki az elismerést. A nyolctagú nemzetközi bírálóbizottság elsősorban a kiadvány tanulóközpontúságát, gyakorlatiasságát, interaktivitását és fejlesztőképességét értékelte. A tankönyv szerzője az Apáczai Kiadó ügyvezető igazgatója, Esztergályos Jenő, aki Hessen szövetségi tartomány oktatási miniszterétől vehette át az elismerést - számol be a sikerről a cég honlapja.

Kép: SziSzi (archív)

Címkék: apáczai kiadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén