Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2018. Augusztus 18. 18:05, szombat | Helyi

Celldömölkön megújult Tesco várja a vásárlókat

Celldömölkön megújult Tesco várja a vásárlókat

A felújított celldömölki Tesco a augusztus 16-tól még több friss, helyi termékkel, és még kényelmesebb, barátságosabb bolti környezettel áll a vásárlók rendelkezésére.

A csaknem egyhónapos átalakítási munkálatok során, a minőség-érték-kényelem hármasát szem előtt tartva, az áruház kínálatába a korábbinál több friss, helyi élelmiszer került, miközben a belső tér is teljes átalakításon esett át és új dizájnt is kapott. Az áruházat ma Ágh Péter, vas megyei országgyűlési képviselő, Fehér László, Celldömölk polgármestere és Pártos Zsolt, a Tesco ügyvezető igazgatója adta át a vásárlóknak.

A celldömölki Tesco belső terét tovább szegmentálták, így alaprajz, bolti eligazodás és fizetési folyamat tekintetében is letisztultabb lett. Az átláthatóbb, barátságosabb és közvetlenebb vásárlói térben a kisebb, mindennapos, és a hétvégi, nagyobb bevásárlások is könnyedén elintézhetők. Mindemellett a kínálat is bővült: még több friss étel, még több lokális és magyar termék kapott helyet a palettán, természetesen a Tescótól megszokott szezonális ajánlatokkal kiegészülve.

A megújult üzlet megnyitóján Ágh Péter a hazai termékek elérhetőségének fontosságát emelte ki, hangsúlyozva a magyar és helyi termelők támogatásának szükségességét.

Pártos Zsolt az ünnepélyes megnyitón elmondta: „A vásárlói szokások és igények folyamatosan változnak, így a Tesco üzleteinek is az új fogyasztói attitűdök mentén, azokat támogatva, azokhoz alkalmazkodva kell változniuk. Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy Celldömölk lakói a mai naptól kezdve még gyorsabban, kényelmesebben, és barátságosabb környezetben intézhetik bevásárlásaikat, miközben munkatársainknak is kellemesebb munkahelyi környezetet teremtettünk.”

A Tesco a vásárlói élmény fokozása mellett a celldömölki alkalmazottaira is külön, kiemelt figyelmet fordított: az átalakítás és az emiatt szükségszerűvé vált átmeneti zárva tartás alatt senki sem esett ki a munkából, ez idő alatt másik Tesco üzletekben kaptak munkalehetőséget. A celldömölki dolgozók mindeközben a vállalat által biztosított, ingyenes továbbképzéseken is részt vehettek, hogy csiszolhassák szakmai és személyes kompetenciáikat. Az újranyitással egyidőben a létszám is bővült. Mostantól 8 új dolgozóval erősíti a Tesco a celldömölki csapatot.

A Tesco számára kiemelten fontosak a helyi közösségek, ahol vásárlói és munkatársai élnek. Ennek jegyében az üzletlánc a celldömölki üzlet újranyitása alkalmából az összes, augusztus 16-án és 17-én regisztrált, 4000 Ft fölötti vásárlás 10%-át (de minimum 800.000 Ft-ot) a helyi Népjóléti Szolgálatnak adományozza.

“Az üzletnyitás óta eltelt időben bebizonyosodott, hogy a Tesco Áruház letelepedése városunkban fontos az itt élők számára. Egyrészt munkahelyeket jelent a celldömölkieknek, másrészt a lakosság ellátása szempontjából is kedvező az áruházlánc jelenléte. Aki ide betér, az kedvező árú és gazdag választékú kínálatot talál, az áruházlánc saját márkás termékeiből is válogathat. Városvezetőként köszönöm, hogy társadalmi szerepvállalásukat Celldömölkön azzal teljesítik ki, hogy a nyitási akciójukkal a celldömölki bölcsődét támogatják” – hangsúlyozta Fehér László.

TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco 20 éves hazai működése során a magyar gazdaság meghatározó szereplőjévé vált. A 2015-ben létrejött Tesco Európa segítségével erősebb lett a vállalat és egyszerűsödött működése. Ennek köszönhetően az áruházlánc hosszú távon tovább erősíti megszerzett pozícióját. Az egyik legnagyobb privát munkaadó az országban: közel 18 ezer munkatársának biztosít állást. 205 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. A Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásával, kényelmi formátumú üzleteivel és hipermarketeivel napról-napra közelebb viszi vásárlóihoz az elérhető árú és jó minőségű termékeket. Szállítóinak csaknem 80 százaléka – több mint 1100 vállalkozás – magyar. Az áruházlánc aktívan támogatja az egészséges táplálkozás előtérbe kerülését, az élelmiszerpazarlás elleni küzdelmet és a helyi közösségeket.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:35, csütörtök | Helyi

Múzeumok Éjszakája a Kemenes Vulkán Parkban

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozik a Kemenes Vulkán Park az országos rendezvényhez, a Múzeumok Éjszakájához. 2019. június 22-én 18:00-tól kezdődő programokra mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

2019. Június 05. 00:00, szerda | Helyi

Ma van a környezetvédelmi világnap

Az ENSZ 1972. óta ünnepli június 5-én a környezetvédelmi világnapot.

2019. Május 06. 21:37, hétfő | Helyi

Rendőri intézkedések Celldömölkön

2019. Május 06. 21:35, hétfő | Helyi

Halálos késszúrás Káldon

A rendőrök Celldömölk külterületén elfogták azt a 20 éves férfit, aki a gyanú szerint mellkason szúrta édesanyját és súlyosan megsebesítette testvérét Káldon.