Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. December 03. 11:08, kedd | Sport
Forrás: MTI

Dzsudzsákért ajánlatot tehet a Fulham

Dzsudzsákért ajánlatot tehet a Fulham

Orosz sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázsért, a Dinamo Moszkva magyar válogatott futballistájáért hamarosan hivatalos ajánlatot tesz az angol Premier League-ben szereplő Fulham.

Az Izvesztyija című lap honlapján olvasható hír szerint a londoni klub képviselői már előzetes tárgyalásokat is folytattak a játékos ügynökével, Vörösbaranyi Józseffel. A futballista képviselőjét meg is szólaltatták, elmondta, hogy a szélsőért aktívan érdeklődnek az európai topligákból, ugyanakkor Dzsudzsák pillanatnyilag csak a Dinamo Moszkvára koncentrál.
A lap beszámolója szerint Dzsudzsákért - akit korábban az Internazionléval és a Liverpoollal is hírbe hoztak - 13 millió euró (3,9 milliárd forint) körüli összeget kellene fizetnie a Fulhamnek.
A londoni gárda 13 fordulót követően a kiesést jelentő 18. helyen áll a Premier League-ben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.