Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Január 02. 07:13, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok

Elaludt kocsijában a tolvaj

Elaludt kocsijában a tolvaj

A rendőrök az eltulajdonított tárgyakkal együtt, a kocsijában találták azt a férfit, aki az éjszaka folyamán több helyről is lopott Jászkiséren.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászkiséri lakos ellen. A 27 éves férfi december 30-án 17 óra és december 31-én 8 óra között Jászkiséren, egy bekerítetlen ingatlan udvarán parkoló gépkocsi résnyire leengedett ablakát lenyomta, majd a járműbe bejutva eltulajdonította az autórádiót, valamint egy kerékkulcsot és egy emelőt.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították a jogsértőt, aki a háza előtt parkoló gépkocsijában aludt, amikor rátaláltak. A férfi gépjárművének átvizsgálása során az autórádió mellett két láncfűrész is feltalálásra került. A nyomozók megállapították, hogy a tolvaj a fűrészeket egy akkumulátorral együtt a sértett másik jászkiséri ingatlanjának teraszáról lopta el.

A rendőrök D. Ádámot elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A megtalált tárgyakat lefoglalták.

Címkék: autó, elfogás, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.