Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2016. November 25. 21:33, péntek | Helyi

Elfogás Jánosházán

Elfogás Jánosházán

Gépjárműveket rongáltak, törtek fel a fiatalok. A rendőrség gyorsan kézre kerítette a tizenéves fiúkat.

A sértettől érkezett a bejelentés 2016. november 24-én, hogy a Jánosházán parkoló személygépkocsiját megrongálták. Mivel látta az esetet, a menekülő fiatalokról és távozásuk irányáról is pontos információkat adott a helyszínre érkező járőröknek. Munkatársaink ennek köszönhetően a bejelentéstől számított öt percen belül elfogták a három tizenéves fiút. A 15 éves és a 17 éves helyi, valamint a 17 éves karakói fiatalt előállították a Jánosházai Rendőrőrsre és kihallgatták.

Kisvártatva további négy, ugyancsak Jánosházán történt személygépkocsi-feltörésről kaptak értesítést munkatársaink. Mint kiderült, feltehetően ez is a fiatalok számlájára írható. A rendőrök megállapították, hogy lopási kár egyik esetben sem keletkezett. Mindhárom személlyel szemben lopás vétség kísérlete elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.