Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:25, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Ez a megoldás garancia a törlesztésre

Ez a megoldás garancia a törlesztésre

Szeptembertől újra lehet víz azokban a komlói tömbházakban, ahol a szolgáltató a lakók adóssága miatt kapcsolta le a vizet.

Az önkormányzat a hátralékok kifizetésére olyan megoldást talált, amely garancia a törlesztésre. Lényege, hogy a fogyasztók hozzájárulnak ahhoz, hogy a különböző címen nekik járó szociális juttatásokból havonta 5 ezer forintot a hátralékuk rendezésére, 5 ezret pedig az átalánydíjra levonhassák. Az érintetteknek erről az önkormányzat szociális irodájában kell nyilatkozniuk, a vízszolgáltatás helyreállítása pedig augusztus 31-től kezdődik meg. „Azon a településrészen, ahol a vizet elzárták a fogyasztók nagyobb része szociális ellátásokban részesül. Ezeknek az ellátásoknak egy részét az önkormányzat levonja. 5 ezer forint törlesztőösszegben és 5 ezer forint átalánydíjban meghatározva” – nyilatkozta Simon János, Komló Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselője. (da)

hírTV

Címkék: megoldás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.