Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Február 26. 19:22, vasárnap | Helyi
Forrás: VMRFK - Szombathely

Ez történt a héten: az infocell rendőrségi hírei

Ez történt a héten: az infocell rendőrségi hírei

Az elmúlt egy hétben is többször kellett intézkednie városunk rendőreinek.

2012. február 19.

Az egyik celldömölki áruházban lopáson tetten értek egy helyi lakost, aki szeszes italt kísérelt meg fizetés nélkül eltulajdonítani, ezer forintot meghaladó értékben. A nőt a rendőrök a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást indítottak.

Az esti órákbana Jánosháza térségében lévő Alsóerdő területén szintén tettenérés történt, miközben két tapolcai férfi, két darab méterfát tett be egy személygépkocsiba, egy másikat pedig már a jármű mellé odakészítettek. A rendőrök az elkövetőeket Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították, velük szemben pedig szabálysértési eljárást indítottak.

2012. február 20.

A hétfői nap folyamán a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállításra került az a két helyi és egy maglódi lakos, akik két celldömölki áruházból különböző élelmiszereket tulajdonítottak el, tizenötezer forintot meghaladó értékben. Meghallgatásuk során megállapítást nyert, hogy az elkövetők az elmúlt napokban többször követtek el hasonló cselekményeket abból a célból, hogy az eltulajdonított termékeket értékesítsék. Az ügyben büntetőeljárás indult.

2012. február 21.

Késő délután a Szombathely és Celldömölk között közlekedő személyvonat jegyvizsgálója, aki egyben polgárőr is, kért rendőri intézkedést, mert mobiltelefonját eltulajdonították és a vélelmezett elkövető még a helyszínen tartózkodott. A kiérkező járőrök intézkedés alá vontak egy ráckevei férfit, aki az eltulajdonított készüléket a rendőri felszólításra átadta. Az ellenőrzés során megállapították az is, hogy a férfivel szemben korábban már több körzést is elrendeltek. A rendőrök az elkövetőt a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. A férfival szemben eljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt