Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Február 25. 09:13, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Felvillanyozó élményre vágysz? Dobd fel a szexet egy kis árammal!

Felvillanyozó élményre vágysz? Dobd fel a szexet egy kis árammal!

Természetes, hogy a nemi életet is szeretnénk minél felejthetetlenebbé tenni, ám amerikai kutatók most erre is rátettek néhány lapáttal. Szívbetegek vigyázat!

Amerikai diákok olyan óvszert szeretnének kifejleszteni, ami elektromos impulzusokkal stimulálja a használót és így nyújt még tökéletesebb élményt. Az indíttatásuk pedig az az egyszerű tény, hogy sokan nem szeretik az óvszert, ugyanis csökkenti az élvezetet, ezért inkább fel sem veszik, ami viszont a nem kívánt terhességtől kezdve súlyos betegségekig terjedően elég sok kellemetlen következménnyel járhat.

Egyelőre egy prototípust készítettek el, ami inkább hasonlít egy zoknira, mint egy szexuális segédeszközre, de ezen még csak a kísérleteket végzik. A prototípusban gumi helyett szövetet használtak, amire rávarrták az elektromos vezető felületeket, a végleges termékben viszont az áramot vezető felületek az óvszer gumijába lesznek integrálva.

Természetesen nagyon kis feszültségű áramot használnak, ez nyújtja majd az óvszermentes szexnél is jobb élményt a tervezők szándéka szerint és az óvszeren különböző programok közül lehet majd választani, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. Ráadásként pedig az interneten ezeket meg is oszthatjuk majd a barátainkkal – a tervezők szerint legalábbis lesz rá igény.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.