Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. November 20. 17:19, vasárnap | Helyi
Forrás: infocelldomolk

Gyémánt született

Gyémánt született

Cserháti Zsuzsára emlékezett a celldömölki közönség 2011. november 13-án, vasárnap este a KMKK színháztermében, neves előadóművészek segítségével.

Színvonalas produkciót láthattak a celliek múlt vasárnap a Mistral produkció szervezésében.Egykori pályatársak és még szinte ismeretlen előadóművészek csillogtatták meg gyémántjaikat a nézőknek.

A fellépők közül néhányan szóban is megemlékeztek Cserháti Zsuzsa énekes tehetségéről, előadóművészi nagyságáról. Az est legszebb pillanatai mégis a Cserháti dalok voltak. Felcsendültek a legismertebb slágerek, a legemlékezetesebb, legszívhezszólóbb dalok és talán néhány méltatlanul elfeledett nóta is.

Keresztes Ildikó érzelemmel teli hangja a szívünk közepét találta telibe. Tóth Vera ismét meghódított minket fantasztikus tehetségével. Majsai Gáborral szerettünk volna még száguldani egy kicsit. Szokodi Zoltánnal közösen élveztük újra a Beatles nótákat.

Kiemelkedő egyéniségekként mutatkoztak be a vendégművészek is. Köztük a Silent Band, Menyhárt Péter brácsaművész, Csejtei Flóra, Niki, a Lorigo TSE táncosai.

A koncert végére már bizonyosak lehettünk abban, hogy Cserháti Zsuzsa valóban kivételesen különleges egyéniség volt. A magyar énekesek közül csak kevesen képesek olyan élménnyel gazdagítani a hallgatókat mint ezen az emlékezetes emlékezős koncerten az előadóművészek.Az örökérvényűdalok újjászülettek tolmácsolásukban.

Őrizzük soká az érzést amit hazavittünk magunkkal, így talán Cserháti Zsuzsa is örökké velünk maradhat.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben