Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 05. 07:33, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Gyilkost keresnek

Gyilkost keresnek

Emberölés tettesét keresi a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében; a főkapitány 200 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

A megyei rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Október 9-én Sárospatakon az Ady Endre téren holtan találtak egy 65 éves hajléktalan férfit; halálát az orvos először természetesnek vélte, de kérte a hatósági vizsgálatot. Az megállapította: a férfinak olyan sérülései vannak, amelyek felvetik az idegenkezűség lehetőségét, és nem lehet kizárni a bűncselekmény gyanúját.

A megyei főkapitány a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy vagy személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítőnek 200 ezer forint díjat tűzött ki.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.