Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2017. Május 10. 00:28, szerda | Helyi

Győzelemmel fejezték be a celldömölkiek

Győzelemmel fejezték be a celldömölkiek

CVSE-Swietelsky – Komló 6:1

Az asztalitenisz Extra Ligában, az 2016/17 bajnoki idény alapszakaszában, az utolsó hazai mérkőzésén, a szimpatikus Komló együttesét fogadták a hazaiak. A vendégek együttese a bajnoki tabella második felében voltak találhatók, így izgalommentes mérkőzésre volt kilátás. A papírforma beigazolódott. Az első mérkőzésen, a Fazekas-Lindner páros 3:1-re nyert a Sabján-Kanabé duó ellen Kisebb meglepetést okozott azért, hogy komlóiak a mérkőzés elején el tudtak csípni egy játszmát. Az egyéni találkozóknál pedig az volt az est második meglepetése, hogy Szita 3:1 arányban kikapott Kanabétól. Ettől függetlenül, a hazaiak magabiztos győzelmet arattak a lelkes vendégek ellen, ami feltétlen kellett a lehető legjobb helyezésért az alapszakaszban. A részletes eredmények a képgalériában megtekinthetők.

Szöveg, fotó: IS

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe