Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Május 17. 19:59, péntek | Helyi
Forrás: Sziszi, Kép: Gyuricza Imre

Hamarosan hadrendbe áll Mici, a Celldömölki Tűzoltók új gépjárműfecskendője

Hamarosan hadrendbe áll Mici, a Celldömölki Tűzoltók új gépjárműfecskendője

Celldömölki Tűzoltók 2013. május 17-én délután tartották Szent Flórián napi megemlékezésüket.

Az ünnepségen sor került elismerések átadására, valamint az új gépjárműfecskendő megáldására. Fehér László városunk polgármestere, valamint Gecse József, a Celldömölki Járási Hivatal vezetője mondottünnepi beszéde után került sor a „Celldömölk-és térsége tűzvédelmének technikai fejlesztése, kiemelt támogatásáért", valamint a „Celldömölk Városés térsége tűzvédelméért, biztonságáért tett szakmai munka elismeréséért"oklevelek átadására.

Celldömölk - és térsége tűzvédelmének technikai fejlesztése, kiemelt támogatása elismeréseképpen Celldömölk Város Polgármestere oklevelet és emléktárgyat adományozottChristian Kobannak, a Wewalka Cukrásztermék Gyártó és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatójának, Cziklin Pétenek, a Wewalka Cukrásztermék Gyártó és Kereskedelmi Kft. kereskedelmi igazgatójának, Bakó Lászlónak, a Bako Trex Kft. ügyvezető igazgatójának, Kovácsik Tamásnak, aKÖNIG Maschinen Sütőipari Gépgyártó Kft. cégvezetőjének, valamint a Michelbach-i küldöttség tagjainak.


Celldömölk Város polgármestere, a város és térsége tűzvédelméért, biztonságáért tett szakmai munkájának elismeréseképpen oklevelet adományozot Kovács Levente tűzoltó alezredesnek a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének, Balogh Ernő önkéntes tűzoltónak,Balogh Hajnalka önkéntes tűzoltónak,Döme Lászlónak a Celldömölki Önkéntes Tűzoltó Egyesület Elnökének, valamint Kocsis Péternek, a Celldömölki Önkéntes Tűzoltóság parancsnokának.

Kocsis Péter, aCelldömölki Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka az elmúlt hónapok rendkívüli időjárása során a káresetek felszámolásakor tanúsított hősies és példamutató szolgálatáért dicséretben és jutalomban részesítette Nyéki Rajmund parancsnok helyettest, Bertalan Sándor tűzoltó rajparancsnokot, Jakab Roland tűzoltó rajparancsnokot, Egerszegi Zoltán tűzoltó rajparancsnokot, Nováky Ernő tűzoltó gépkocsivezetőt, Takács Szabolcs tűzoltó gépkocsivezetőt, valamint Kocsi Norbert önkéntes tűzoltót.

A Celldömölki Önkormányzati Tűzoltóság ifjúsági tagozata tűzoltó alaptanfolyamot elvégzett állománya részére végzettséget igazoló okleveletadott át.a tanfolyamot szervező és lebonyolító Sárvári Hivatásos Tűzoltóság parancsnoka, Pintér Richárd tűzoltó százados.

A Szent Flórián napi ünnepség zárásaként a történelmi egyházak képviselői megáldották az új tűzoltóautó, és azokat, akik azt használják, vagy a tűzoltók segítségére szorulnak.

Gyuricza Imre facebook galériája

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás