Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2012. Március 06. 19:38, kedd | Helyi
Forrás: http://cellituzoltok.cellkabel.hu

Hétfőn és kedden is erdőtűzhöz riasztották a tűzoltókat

Hétfőn és kedden is erdőtűzhöz riasztották a tűzoltókat

2012. március 5-én, és 6-án is erdőtűzhöz riasztották a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság ügyeletes állományát.

" Jöjjenek, mert az erdőt is megkapta!" - érkezett a bejelentés 2012. március 5-én a Tűzoltóság ügyeletére, mely szerint Boba külterületén a mezőről az erdő aljnövényzetére is átterjedt a tűz, lángra kapott az aljnövényzet ca. 6-7 hektáron.

A tűz veszélyeztette a körülötte lévő erdők fáinak törzsét, koronáit. Két celldömölki, és három sárvári járművel, 16tűzoltó közreműködésével sikerült a lángokat megfékezni. Visszaszerelés közbena lánglovagokfüstötészleltek Kamond irányából,a helyszínre vonulva Dömölk I-es és Sárvár I-es legénysége a tüzet hamar eloltotta.

2012. március 6-án, nem sokkal 11 óra után érkezett a Tűzoltóság ügyeletérea jelzés a celldömölki rendőrkapitányságról, hogy Vönöck és Kenyeri között a közútról erős füstöt észlelnek. A riasztásra kivonult mindkét celli jármű, valamint a Sárvár I-es, Sárvár II-es, és a Vízszállító. A lángokat 3 órás kemény munkával sikerült a tűzoltóknak megfékezni, ezáltal megvédeniük a tűztőla több hektáron elterülő veszélyeztetett 10-15 m magas fenyőerdőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Életmód

Meteorológia: nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon

Nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon - közölte a HungaroMet Zrt. hétfőn.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.